Paydia
Preferred Backoffice Partner


Indeed NL Google For Jobs Talent.com Easyflex Textkernel Pratoflex Carerix VDAB Pedia Werkzoeken.nl OpenAI InSocial

Paydia Software & services

Met Paydia software en services verloon je jouw uitzendkrachten over je eigen loonheffingsnummer. De omzet komt direct in je eigen organisatie en gaat over jouw boeken. Compliant uitgevoerd door specialisten.


Backoffice partner
Met Paydia koppel je een superflexibele backoffice partner aan je eigen organisatie. Zelf blijf je eigenaar van de omzet en juridisch werkgever van jouw medewerkers. Onze HR Consultants regelen de gehele backoffice van A tot Z, maar dan wél over jouw boeken. Uiteraard blijf jij 24/7 in control en onze kennis als strategisch flexpartner krijg je er gratis bij.

Software & services
De mensen van Paydia richten de kostprijs in conform jouw wensen en de beschikkingen van de Belastingdienst. Je meldt zelf de mensen aan en Paydia zorgt voor de aanmeldingen en contracten, facturatie, debiteurenbeheer, verzuimregie, Wet verbetering poortwachter. De HR Consultants van Paydia helpen je met alles.

Data & betaalbestanden
Je voert de gewerkte uren in etc. en Paydia verloont en factureert namens jou. De loonstroken en facturen worden ook verzonden vanuit jouw mailadres. Je ontvangt van Paydia de betaalbestanden en loonbelastingaangiften. Zo kun je op ieder gewenst moment zelf de betalingen voldoen. Paydia kan je ook helpen bij het debiteurenbeheer en regie op verzuim.

Managementcijfers

Paydia is ontwikkeld voor en door uitzendondernemers. Software vanuit de échte uitzendpraktijk. Stap voor stap gebouwd door gepassioneerde ondernemers in flex, HR experts en het Paydia development team. 

De mensen achter Paydia weten dus exact welke managementcijfers jij nodig hebt voor een adequate sturing op je business: uren, marges, omzet en meer.

Koppeling = key

Paydia is dé koppeling tussen jouw back-, front- en midoffice. Met de API van Paydia koppel jij gemakkelijk met Umanga ATS, planningssoftware, facturatiepakket of verloningspakket. Noem maar op. De pakketten die jij als uitzender écht nodig hebt.
 

Vraag demo aan en ervaar:

  • Slimme werkwijze Paydia Backoffice Provider
  • Werkprocessen & services van jouw Paydia Backoffice Team
  • ET-regeling voordeel toegelicht
  • Kosten vanaf € 1,00 per gewerkt uur tot in detail uitgelegd
  • Wat het jou oplevert op korte én lange termijn

Vraag demo aan op paydia.nl
 

Backoffice Provider Paydia is ontwikkeld & powered door
Flexpedia | Flex oplossingen waar je blij van wordt.
 

Umanga Connect